Groei woningmarkt maakt grond tot interessante belegging

Het beleggen in grond, is dat op dit moment een goed idee? De vraag naar huizen begint heel langzaam aan te trekken, terwijl we in Nederland slechts een beperkte ruimte tot onze beschikking hebben. Dit betekent dat de vraag naar grond toe zal nemen, terwijl het aanbod vast staat. Dermot Pieters kan u hier uitstekend meer over vertellen, bijvoorbeeld op basis van de economische wet van vraag en aanbod. Op het moment dat de vraag toeneemt en het aanbod gelijk blijft zal dit namelijk leiden tot een situatie waarin de prijzen op zullen lopen.

Groei vanaf 2015

Verschillende kredietbeoordelaars en andere financiƫle instellingen verwachten dat de vraag naar woningen vanaf 2015 weer verder toe zal nemen. De gevolgen van de crisis zijn dan achter de rug, waardoor we in Nederland grond nodig hebben om nieuwe woningen te bouwen. Dat betekent onder andere dat gemeenten op zoek gaan naar stukken grond, waar u op dit moment nog eigenaar van kunt worden. Dermot Pieters kan u uitstekend meer vertellen over de mogelijkheden op dit gebied. Op het moment dat u een stuk grond in handen heeft dat de gemeente graag wil hebben is de kans namelijk groot dat u een bijzonder aantrekkelijk rendement op uw investering kunt maken.

Investeren via Dermot Pieters

U kunt in de grond investeren via Dermot Pieters. Hij zorgt ervoor dat u een keuze kunt maken uit een aantal relatief kleine kavels. Dit zorgt ervoor dat het ook voor u als particulier heel interessant is om een investering te doen en er daarmee voor te zorgen dat u toe kunt werken naar een interessante belegging, die een mooi rendement op zal leveren. Vraag Dermot Pieters naar meer informatie, bijvoorbeeld over de investering die u dient te doen en het rendement dat u aan de andere kant op termijn kunt verwachten.